Om oss

Skate Elite

elite

or é·lite [ ih-leet, ey-leet ]

noun
  1. (often used with a plural verb) the choice or best of anything considered collectively, as of a group or class of persons.
  2. (used with a plural verb) persons of the highest class:Only the elite were there.
  3. a group of persons exercising the major share of authority or influence within a larger group:the power elite of a major political party.
  4. a type, approximately 10-point in printing-type size, widely used in typewriters and having 12 characters to the inch.
adjective
  1. representing the most choice or select; bestan elite group of authors.

 

Velkommen til Skate Elite!

Vi er et selskap som har en dedikasjon til skøyteidretten og vil gjøre denne mer tilgjengelig og gøy for alle. Vårt overordnede mål og visjon er å få så mange mennesker som mulig på hurtigløpsskøyter og å utvide sporten i Norge.

Hos Skate Elite tror vi at alle skal ha muligheten til å oppleve spenningen og gleden ved hurtigløp. Derfor tilbyr vi toppkvalitetsprodukter til rimelige priser. Vi ønsker å gjøre det enkelt for folk å drive med idretten, uansett om de nettopp har begynt eller er erfarne/profesjonelle.

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter fra de aller beste leverandørene innen hurtigløp, short track og inline-skøyting. Vi har alt du trenger for å komme deg ut på isen eller asfalten og begynne å nyte sporten.

Vårt team ledes av en enkelt ansatt som har en dyp forståelse av sporten. Som tidligere løper og mange kontakter i miljøet har han kunnskapen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg å finne de riktige produktene for dine behov.

Så enten om du kun ønsker å komme i gang med hurtigløp, eller hvis du allerede er en erfaren toppidrettsutøver og ønsker topp kvalitet på utstyret ditt, kan du henvende deg til Skate Elite. Vi har alt du trenger for å komme i gang og ta satsingen til neste nivå.

Tusen takk for at du velger Skate Elite.